SKANSEN!

Hej! Igår var jag ledig från skolan för jag var med mammas klass på Skansen innan de hade öppnat och fick en "guidning" för mammas klass hade vunnit nåt pris. Så det var bara vi och några arbetare där=)! vi fick gå in till aporna och se björnarna på närmare håll och klappa de gigantiska bisonoxarna, de var typ 2 meter höga!!! Men jättesnälla=).

Efter att ha varit på skansen gick jag och syrran ut med supersöta super-Axa<3! Haha, hon e så söt och snäll och lättlärd och underbar! Vi var ute med henne nån timme och efter det jobbade vi( jag, syrran, selma, och vickan från basketlaget)
med att registrera biljetter till maskinexpo. Jag trodde det skulle va typ fett svårt men det var ganska lätt. vi ska göra det ikväll oxå " /

Jag håller på att göra ett halsband nu för jag hittade pärlor som jag köpte förra året =). Jag tycker det blir sådär, ska kanske lägga upp en bild när det e klart.
       Ska ni se eurovision song contest ikväll då? Det ska jag, fast vet inte om jag ska se hela, men jag tror jag ska det. Jag ska upp kl. 8.30 imorn för syrran har konfirmation imorn! Kul =). Nu måste jag gå och göra klart halsbandet ha det bäst!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0