Lonley...

Heej. Nu har jag tråkigt. Min syrra har tjejkväll nu så jag får nog hålla mig på mitt rum mesta delen av kvällen "/. Mamma o jag kanske ska ta en prommis sen och kanske se talang.

Det är ganska tråkigt att va hemma när ingen kompis e hemma, de är på klassresa. Jag ville inte följa med för jag gillar verkligen inte vår klass. Den e jättestökig.. Vi är i för sig runt 60 elever, men vår klass är stökig för att va så många elever, några kan bara inte hålla tyst, ska det va så svårt??? De förstör för alla andra och för sig själva! Grrrr, jag blir så arg!!!!!

Dröm X)

Hej, hej! Jag ska bara berätta snabbt om min wierdiga dröm.

Jag sprang efter Jojjo(vi srpang ikapp till en resturang typ) och så skrek jag jordgubbe till henne och då blev hon jättesur som om jag sagt nåt jättetaskit. Och vi skulle typ äta tillsammans på den där resturangen, och när hon blivit sur på mej satte hon sej bredvid en främling typ för att undvika mej x).

Så efter drömmen börja jag kalla jojjo för Jordgubbe x). Men hon gilla inte jordgubbar så hon ville bli kallad för Hallon och då fick hon bli kallad för det x).
   Så nu kallas hon för Hallon och hon ville kalla mej för smultron och så kallar vi Flisan för Blåbärsris x)

 Vad tyckte ni om att Norge vann då??? Ilove it!!! Han va typ BÄST! I love him!!!!!!!!! ( fast han ser lite konstig ut, asså med brunt hår o svarta ögonbryn, ovanligt. Fast det förändrar inte saken, han var bäst!)

Måste gå nu, ha det bäst!<3

Nu är det klart!

Hej hej! Nu är halsbandet klart! Jag har gjort ett annat halsband förut som jag oxå ska lägga ut en bild på nu! Här kommer de!







Det blev lite konstigt, det funka inte att vända bilderna åt rätt håll "/

Det guldiga halsbandet är nytt och det andra gjorde jag för typ 2 år sen.
   Vilket tycker ni är snyggast? Det guldiga lr det silver-svarta?  Kommentera och säg vad du tycker! =)

SKANSEN!

Hej! Igår var jag ledig från skolan för jag var med mammas klass på Skansen innan de hade öppnat och fick en "guidning" för mammas klass hade vunnit nåt pris. Så det var bara vi och några arbetare där=)! vi fick gå in till aporna och se björnarna på närmare håll och klappa de gigantiska bisonoxarna, de var typ 2 meter höga!!! Men jättesnälla=).

Efter att ha varit på skansen gick jag och syrran ut med supersöta super-Axa<3! Haha, hon e så söt och snäll och lättlärd och underbar! Vi var ute med henne nån timme och efter det jobbade vi( jag, syrran, selma, och vickan från basketlaget)
med att registrera biljetter till maskinexpo. Jag trodde det skulle va typ fett svårt men det var ganska lätt. vi ska göra det ikväll oxå " /

Jag håller på att göra ett halsband nu för jag hittade pärlor som jag köpte förra året =). Jag tycker det blir sådär, ska kanske lägga upp en bild när det e klart.
       Ska ni se eurovision song contest ikväll då? Det ska jag, fast vet inte om jag ska se hela, men jag tror jag ska det. Jag ska upp kl. 8.30 imorn för syrran har konfirmation imorn! Kul =). Nu måste jag gå och göra klart halsbandet ha det bäst!<3

snabbis

shu! idag var jag ute o sprang med pappa, det var skönt, sen var jag med flisan, jojjis, jossan och mickan, vi hade kul. har inget mer att säga om det...

Har ni lyssnat på norges eurovisionlåt nu? i så fall vad tyckte ni? i love it!


Vilket djur giller du mest?
1. Hund 2.Katt 3.Kanin 4.Marsvin 5.Häst

Kommentera och säg vilket djur du gillar mest ; ) (bara en kul grej)

Men, jag måste gå nu, ha det bäst<3

Fairytale<3

Hej! Asså, har ni hört norges eurovision sång? Den äger! Den e så härlig, och han som sjunger ler hela tiden och dansarna! Gud vad duktiga de e! Asså, ni bara måste höra den, typ miljarder gånger bättre än sveriges! Finlands är oxå väldigt bra men jag gillar Norges bäst.

Idag ska vi ha släktkalas för syrran och mej, gästerna kommer typ kl 1 tror jag, ska bli kul att träffa kussarna och alla andra! om jag hinner ska jag va med nån kompis efter släktkalaset om nån kan...

Vad ska ni göra ikväll? Själv vet jag inte, det finns typ bara robison och jag vet vad du gjorde förra lördan, robinson e jag inte så där jätteförtjust i, men jag gillar vet vad du... de e jätte kul, men jag måste gå nu, lova att lyssna på norges =)

Kommentarer

Hej! Kan ni inte kommentera lite mer!? Jag menar, det är inte kul att ha blogg om man inte får några kommentarer! Snälla kommentera mer, annars e det inte kul att blogga...

Kollade på " Forrest Gump" igår, den var jättebra! Det är en jättehärlig, rolig och känslofylld film, verkligen jättebra!

Jag fyller år snart, om några dar! Då blir jag tonåring och jättejobbig x).

Måste gå nu, kanske skrivar mer senare idag, ha det bäst!<3

BORING!

Guuuud, vad tråkit jag har haft idag innan Flisan kom hem. Jag gick fram och tillbaka typ hela dan! Syrran var inte hemma, inga kompisar var hemma och Axa var inte hemma så jag hade typ tråkigare än tråkigast... Fast jag har börjat skriva lite på en berättelse och bakat en kladdkaka, har inte smakat på kakan än, men smeten var god x).
       Ikväll ska jag typ kolla på talang och äta ostbågar, Flisan kanske ska sova här om hon får, men jag vet inte riktigt... Hoppas hon får =)

    Igår var jag med Flisan och Jojjo, på väg hem från skolan såg vi en katt som vi hälsade på (jättesöt och gosig och rusar fram till en för att bli klappad ) då kom en liten tjej fram och ville oxå klappa, hon var typ 6 år och hette Tindra och så började hon prata med oss och frågade om vi ville klappa hennes hund som stod på en tomt några meter bort, vi sa: Ehum, eh, okej. Lite tveksamt, och så visade hon oss hunden och så fick vi klappa den( den var jättesöt typ flatcoated retriver tror jag) och sedan skulle hon visa oss var hennes mormor bodde "/. Sedan gick vi hem och då skulle vi ut och gå med Flisans hund och sen hoppade vi hinder med henne på fotbollsplan, och då kom den där tjejen igen! Hon var söt fast ganska jobbig, hon trodde typ hon visste allt =) en söt liten besserwisser.

Måste gå, ha det bäst!<3

RSS 2.0